Ignace Dumoulin

arch_ID
Gentstraat 42 9800 Deinze ignace@a-b.be Meer info

Ignace Dumoulin, architect bij arch_ID architecten, heeft een voorliefde voor appartementen, groepswoningbouw en grote verbouwingen. Zijn stijl kunt u herkennen aan de ruime lichtinval en het moderne, minimalistische karakter. “Geen moeilijkheid staat ons in de weg”, zegt Ignace Dumoulin vastberaden. De referenties en realisaties spreken dan ook voor zich. Arch_ID architecten zet sterk in op een juiste raming, goede begeleiding en doordacht ontwerp. Dankzij de AB-formule is Ignace Dumoulin als architect erg nauw betrokken bij het bouwproject van begin tot eind en waakt hij over het budget en de termijn. Kortom, zorgeloos bouwen met een betrouwbare en bekwame architect aan uw zijde.

Nieuwbouw | Deinze

Nieuwbouw | Deinze

De bouwheer van deze nieuwe woning is een jong dynamisch koppel. Zij wensten een moderne ruime woning met extra aandacht voor oververhitting door de zuidoriëntatie. De carport moest mee geïntegreerd worden in het ontwerp.

Van het eerst voorontwerp werd geopteerd om carport en zonneluifel als 1 geheel te ontvouwen rond een strak volume.

De zonneluifel kan eveneens dienst doen als overdekt terras en zo is de relatie binnen/buiten altijd aanwezig.

Op het gelijkvloers is gewerkt met een open plan voor keuken, eetruimte en leefruimte. De trap naar de verdieping geeft uit in de leefruimte.

Er is ook ruimte voorzien voor een bureel voor de bewoners.

Op de verdieping zijn de slaapkamers, een dressing, een archiefruimte en een badkamer.

Het ontwerp resulteerde in een BEN-woning

E-peil: E16

K-peil: K38